Könyvtári Szolgáltató Hely

Könyvtári Szolgáltató Hely

3073 Tar, Szondy György út 92.

telefon: 06 32 470 307

e-mail: konyvtar@tarkozseg.hu

Nyitvatartás:

Hétfő:        9.00 – 17.00

Kedd:        9.00 – 17.00

Szerda:      8.00 – 16.00

Csütörtök:  8.00 – 16.00

Péntek:      8.00 – 16.00

(Programoktól függően)

Fenntartó: Tar Község Önkormányzata

Könyvtárunk készséggel áll az olvasók és a könyvtárlátogatók számára. Szeretettel várja a régi és új kedves olvasókat, akiknek a könyvkölcsönzés mellett lehetőségük van a helybenolvasásra, irodalomkutatásra is. Továbbá helyet adunk és biztosítunk a könyvtári tanórák, foglalkozások, illetve közösségi rendezvények megtartásásra (vetélkedők, versmondóversenyek, könyvünnepek, előadások)

Minden könyvtárhasználó és látogató ingyen veheti igénybe a könyvtári szolgáltatásokat, hiszen feladata, hogy mindenki számára korlátozás nélkül hozzáférést biztosítson az információkhoz, dokumentumokhoz, mind szélesebb körben bocsássa rendelkezésre a szórakoztató irodalomtól a tudományos információig.

Gyűjteményét igyekszik a helyi igényeknek megfelelően alakítani (helyismereti információk, dokumentumok gyűjtése). Könyvtárunk lehetőséget nyújt a szabadidő hasznos eltöltéséhez, kiemelt figyelemmel fordulva a gyermekekhez (mesedélután, olvasásnépszerűsítő programok, kézműves foglalkozások, hagyományápolás, könyvtárklubb napok).

A tari községi könyvtár 2013 óta a Salgótarjáni Balassi Bálint Megyei Könyvtár mozgókönyvtári ellátórendszer tagja. Együttműködési lehetővé teszi, hogy az olvasók új könyvekhez, folyóiratokhoz jussanak, valamint a helyi intézményekkel (óvoda, iskola) civil szervezetekkel színes, tartalmas szórakoztató programokat szerezzenek.

A könyv jó barát, tanít és szórakoztat!

Szeretettel vár a könyvtár!

Matics-Nagy Klaudia
könyvtáros

Az adott cikk linkje: https://www.tarkozseg.hu/?page_id=83

Megszakítás